Worry-Free Power Solutions

Op zoek naar een zorgeloze UPS-oplossing?

Cloud UPS

PK Solutions  is al jaren dé expert in UPS noodstroomvoorziening voor bedrijven en gebouwen met kritische en hoogtechnologische infrastructuur. Wij beschermen uw data, apparatuur en processen tegen plotse stroompannes en sluimerende stroomvervuilingen van het net.

Een UPS noodstroom systeem kopen? Dat kan, maar via onze CloudUPS formule worden de kosten gespreid en ontvangt u elke maand een factuur met een vast bedrag (zonder indexatie). 

U hoeft niet naar de bank voor een financieringsaanvraag. U beschikt steeds over state-of-the-art materiaal. Monitoring, testing en onderhoud is inbegrepen in de prijs zonder meerkost.

De voordelen van CloudUPS? 1 totaalpakket waarin alle producten en diensten omvat zijn voor een vast maandelijks bedrag op de OPEX zijde van uw boekhouding. 

Investeer vandaag in uw stroombeveiliging van morgen! Hoe kunnen wij u helpen?

Pijlers

fast_forward

U BENT IT-MANAGER

Hoe kan u uw IT apparatuur en kritische data optimaal beschermen tegen een stroomuitval, een stroomstoring of een plotse stroompiek van het net?

fast_forward

U BENT FACILITY MANAGER

Als gebouwbeheerder is veiligheid prioriteit. Liften, alarminstallaties, automatische deuren, poorten, brandbeveiliging. Wat met een stroompanne?

fast_forward

U BENT FINANCE MANAGER

Ligt er op uw bureau een investeringsdossier klaar voor de aankoop van één of enkele UPS noodstroomvoorzieningen?

fast_forward

U BENT PRODUCTION MANAGER

Als Production Manager kent u de gevaren van een stroomonderbreking, maar kan u ook op uw beide oren slapen dat uw UPS noodstroom 100% betrouwbaar is?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x