Cloud-Energy

Een onverwachte stroompanne of plotse stroompieken kunnen heel wat schade aanrichten aan uw IT infrastructuur. Bovendien is de brandveiligheid of inbraakbeveiliging niet meer gegarandeerd bij een plotse stroomuitval. Ook kritische omgevingen zoals ziekenhuizen, banken, productiebedrijven of datacenters kunnen zich geen ‘downtime’ veroorloven. 

>> Een Cloud-Energy formule biedt u het gebruiksrecht van een installatie die u tegen al deze problemen kan beschermen.

Wanneer u overweegt om te investeren in een degelijke stroombeveiliging of om uw bestaande UPS installatie te vernieuwen of uit te breiden, dan is onze Cloud-Energy formule een excellente keuze. Uw UPS-infrastructuur is omringt met de beste zorgen. Remote monitoring, testing, onderhoud en herstellingen van uw de gehele installatie? Vierdubbel check!

>> Investeren in uw stroombeveiliging kan op een doordachte en kostenefficiënte manier. U kiest voor de Cloud-Energy formule en geniet van een volledige aftrek van de kosten. 


Uw Cloud-Energy installatie kan onder verschillende vormen samengesteld worden.

  • In de basis kan u uitgaan van een AC UPS systeem van 3kVA tot 600kVA en hoger.

  • Afhankelijk van de gevraagde autonomie wordt een bepaalde hoeveelheid batterijen voorzien, in meervoudige strings.  Indien nodig aangevuld met een dieselgroep indien zeer lange autonomie noodzakelijk is.

  • Afhankelijk van het gevraagde vermogen zal de Cloud-Energy unitair of modulair opgebouwd zijn, om de beste prijs-kwaliteit na te streven op vlak van beschikbaarheid & service-snelheid in geval van een technische storing aan het UPS systeem

  • Remote monitoring voor permanente opvolging van uw systeem is inbegrepen. Dit kan eventueel aangevuld worden met specifieke monitoring van de batterijen

  • Specifieke PDU’s om uw load al dan niet afzonderlijk in en uit te schakelen


Cloud-Energy, de meest complete all-in-formule.

Wanneer u kiest voor een Cloud-Energy formule, kiest u voor zekerheid. Wij hebben  UPS toestellen en systemen die bij uw noden passen en zullen in nauw overleg met u de ideale configuratie samenstellen. Door te kiezen voor Cloud-Energy moet u noch uw eigen kapitaal, noch uw kredietlijnen bij de bank aanspreken om de kosten voor uw UPS systemen te maken. 

>> Met een Cloud-Energy beschikt u altijd over state-of-the-art materiaal, afgestemd op uw noden.  De hoogste betrouwbaarheid voor een vast bedrag waardoor u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.  


Meer info over onze Cloud-Energy oplossingen?
Neem vrijblijvend contact op >>

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x