Over ons

Onze experts 

De drijvende krachten achter het Cloud-Energy concept zijn Thibaut Marescau en David Ector, die al jaren als een sterke tandem samenwerken bij PK Solutions en de markt van UPS systemen door en door kennen. Met hun technisch inzicht, hun jaren ervaring en hun kennis van de nieuwste trends en producten, installeren ze kleine en grote UPS systemen in heel België. Daarvoor kunnen ze rekenen op een team van technische experts die met beide voeten in het vak staan.

Onze klanten

PK Solutions heeft een uitgebreid portfolio van B2B klanten van datacenters tot farmaceutische bedrijven en van ziekenhuizen tot productieomgevingen. Elke onderneming die haar kritische data, apparatuur of processen wil wapenen tegen onverwachte stroompannes of plotse stroompieken, is een potentiële klant. PK Solutions komt langs om te analyseren, te adviseren en te installeren. Kiest u voor een Cloud-Energy oplossing? Dan is onze remote monitoring in combinatie met een onderhoudscontract een stevige bonus.

Onze expertise

Zonder twijfel ons ruim aanbod van Uninterruptible Power Supplies binnen het Cloud-Energy concept. Na een grondige analyse van uw installaties stellen we een financieringsdossier op zodat u geen eigen kapitaal of kredietlijnen bij uw bank moet aanspreken. Wij garanderen een vaste prijs per maand zonder indexatie voor een volledige looptijd inclusief onderhoud. Zo blijven uw groeikansen onaangetast.


Is een Cloud-Energy oplossing duurder dan een aankoop?

>> Absoluut niet! Onze experts schuiven graag mee aan tafel om de mogelijke configuraties met u te bespreken en te berekenen. Onze agenda ligt klaar!


Maak vrijblijvend een afspraak >>

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x