U BENT FACILITY MANAGER

Als Facility Manager of gebouwbeheerder kent u ongetwijfeld de zwakke plekken in de energie-voorziening van uw gebouw of bedrijf. Maar bent u ook voldoende gewapend tegen stroomuitval en stroomstoringen?

>> Wij hebben geen controle over eventuele stroompannes in uw gebouw, maar met een Cloud-Energy oplossing kan u rekenen op betrouwbare en flexibele noodstroomvoorziening, op maat van uw noden. 

Eerst maken wij een doorlichting van de kwetsbaarheden van uw installaties in onderbroken stroom. We bekijken alle parameters zoals toegangscontrole, automatische deuren en poorten, liftblokkade, brandveiligheid, inbraakbeveiliging, IT infrastructuur, kritische data en apparatuur. Daarna bespreken we wat u nodig heeft voor een waterdichte bescherming tegen alle mogelijke stroomstoringen, zelfs tegen de kleinste spanningsschommeling

Een UPS installatie kopen? Dat kan, maar is een zware investering.  Als u kiest voor een Cloud-Energy oplossing, worden de kosten gespreid en is de onderhoudsservice inbegrepen. Het is een totaalpakket waarmee u uw Finance Manager vlot over de streep trekt.

Wat zijn de voordelen van een Cloud-Energy formule?

  • Geen investeringen meer nodig voor UPS noodstroom

  • Een maandelijkse factuur (fix bedrag)

  • U geniet een volledige aftrek van de kosten

  • Modulaire en flexibele UPS systemen (ideaal voor groeibedrijven)

  • Altijd state-of-the-art materiaal (A-brands)

  • Installatie en onderhoudsservice is inbegrepen

  • 24/24 uur assistentie service

  • Remote monitoring, zelfs preventief

  • Snelle opstart na een audit

Cloud-Energy, de meest complete all-in-formule.

U stelt alles in het werk om de kritische punten in uw gebouw te vrijwaren van een stroomuitval maar beseft dat een state-of-the-art noodstroomvoorziening een fikse investering is? Bovendien evolueert de elektronica razendsnel en zit automatisering in de lift waardoor uw UPS park nog complexer wordt. Wanneer moet u welke UPS vervangen? Heeft u verschillende kleine UPS batterijen nodig of een grote noodstroomgenerator

>> Met een Cloud-Energy formule beschikt u altijd over state-of-the-art materiaal, afgestemd op uw noden. De hoogste betrouwbaarheid voor een vast bedrag waardoor u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. 

 

Meer info over Cloud-Energy oplossingen?
Neem vrijblijvend contact op >>

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x